Workshops

Schrijverij

Vertraag de tijd. Schuif aan en ondervind het plezier van schrijven Weet je niet wat je schrijven moet? Geen nood! Ik help je op weg. Kom meeschrijven tijdens de maandelijkse bijeenkomsten bij Food and More Schuytgraaf!

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s. Je ontmoet mensen die van schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven en wisselt ervaringen uit. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, (bullet)journaling en (internationale) correspondenties en snailmail.

Neem je eigen schrijfblok of notitieboek en een fijne pen mee, ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Wanneer

Elke 1e vrijdag van de maand van 10-12 uur.

2020: 7 februari, 6 maart, 3 april, 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december

Aanmelden en kosten

Aanmelden is wenselijk en doe je het liefst uiterlijk de woensdag ervoor zodat je zeker weet dat er plek is om mee te doen.

De kosten zijn 15,- incl 2 consumpties.

Het is mogelijk om bij Kijkpost een strippenkaart te kopen die ingezet kan worden voor alle workshops. Het is een niet persoonsgebonden kaart en kan zelfs door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt worden.

Locatie

Food and More Schuytgraaf

Fortunastraat 27
6846 XZ Arnhem

Food and More Schuytgraaf is een sfeervolle lunchroom op het winkelcentrum van Schuytgraaf. Er wordt heerlijke koffie en thee met lekkers geserveerd. Op hun website lees je alles over de menukaart en andere speciale gelegenheden die zij tijdens en buiten de openingstijden organiseren.

De locatie voor de Schrijverij is op loopafstand van station Zuid dus prima bereikbaar met openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeermogelijkheid.

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan de 2e zaterdag in september naar de landelijke introductieworkshop.

Waar

Arnhem-Zuid

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Meld je hieronder aan voor een workshop

Klik hier voor de tarieven en Algemene Voorwaarden

Share

You may also like