Workshops

Schrijverij

Schrijverij gaat online!

De ontwikkelingen rondom het Corona virus vragen ons om ons terug te trekken uit het maatschappelijke leven. Om sociale afstand te houden. Het daagt ons uit om op andere manieren de verbinding met elkaar en onszelf aan te gaan. 

Gisteren kwam het nieuws dat in ieder geval tot en met 28 april ook horeca gelegenheden gesloten worden. Dat betekent dat de Schrijverij die in april gepland staat niet plaats kan vinden bij Food and More Schuytgraaf. Maar! Schrijven kan altijd en overal! Ik ga de uitdaging aan om de Schrijverij online aan te bieden en nodig jou van harte uit om deel te komen nemen.   

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s. Je ontmoet mensen die van schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven en wisselt ervaringen uit. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, (bullet)journaling en (internationale) correspondenties en snailmail.

Neem je eigen schrijfblok of notitieboek en een fijne pen mee, ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers. en zoek een plekje waar je ongestoord kunt schrijven.

Wanneer

Elke 1e vrijdag van de maand van 10-12 uur.

2020: 7 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei , 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december

Aanmelden en kosten

Aanmelden is wenselijk noodzakelijk en doe je het liefst uiterlijk de woensdag ervoor zodat je zeker weet dat er plek is om mee te doen.

De kosten zijn €15,- incl 2 consumpties. waarvan ik de helft overmaak aan Food and More. Hiermee hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het verlagen van hun inkomstenderving. 

Ik nodig je van harte uit om je via onderstaand formulier aan te melden. Ook als je niet op het genoemde tijdstip deel kunt nemen. In dat geval krijg toegang tot de opname van de workshop en kun je op een voor jou meer geschikt moment (en zelfs in jouw eigen tempo) alsnog meeschrijven.

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan de 2e zaterdag in september naar de landelijke introductieworkshop.

Waar

Arnhem-Zuid

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Meld je hieronder aan voor een workshop

Klik hier voor de tarieven en Algemene Voorwaarden

Share