Workshops

Schrijven als Anne Frank

De geboortedag van Anne Frank, een van neerlands bekendste dagboekschrijvers, is uitgeroepen tot Dag van het Dagboek. Op deze dag organiseert Kijkpost een workshop dagboekschrijven.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die kan schrijven en superleuk om samen met je broer, zus, ouders of een vriendin te doen.

Je hebt geen schrijfervaring nodig. Het gaat er niet eens om of je goed in spelling bent of zelfs maar netjes kunt schrijven. Deze workshop vraagt je alleen nieuwsgierig te zijn naar wat er om je heen gebeurt.

Wanneer

12 juni 2020

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is de workshop ‘s middags van 15.30 tot 17 uur. Ouders, broertjes en zusjes (die kunnen schrijven) worden van harte uitgenodigd om mee te doen en schrijven gratis mee.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is de workshop ‘s avonds van 19 tot 21 uur.

Waar

Online via Zoom.

Kosten en aanmelding

Deze workshop kost €15,- per persoon. Heb je meegedaan aan de gratis mini-cursus “Beginnen met dagboekschrijven” dan ontvang je 10% korting.

Aanmelden is noodzakelijk. Na het verzenden van onderstaand formulier word je doorgelinkt naar de betaalpagina. Je inschrijving is definitief als je betaling uiterlijk 12 juni voor 10 uur gedaan is.

Wil je met meerdere mensen tegelijk meedoen, bestel dan vooral een strippenkaart!

Deze workshop kan ook tijdens een verjaardag of kinderfeest gedaan worden. Bel of mail me om de mogelijkheden te bespreken!

Schrijverij

Schrijverij gaat online!

De ontwikkelingen rondom het Corona virus vragen ons om ons terug te trekken uit het maatschappelijke leven. Om sociale afstand te houden. Het daagt ons uit om op andere manieren de verbinding met elkaar en onszelf aan te gaan. 

Gisteren kwam het nieuws dat in ieder geval tot en met 28 april ook horeca gelegenheden gesloten worden. Dat betekent dat de Schrijverij die in april gepland staat niet plaats kan vinden bij Food and More Schuytgraaf. Maar! Schrijven kan altijd en overal! Ik ga de uitdaging aan om de Schrijverij online aan te bieden en nodig jou van harte uit om deel te komen nemen.   

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s. Je ontmoet mensen die van schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven en wisselt ervaringen uit. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, (bullet)journaling en (internationale) correspondenties en snailmail.

Neem je eigen schrijfblok of notitieboek en een fijne pen mee, ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers. en zoek een plekje waar je ongestoord kunt schrijven.

Wanneer

Elke 1e vrijdag van de maand van 10-12 uur.

2020: 7 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei , 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december

Aanmelden en kosten

Aanmelden is wenselijk noodzakelijk en doe je het liefst uiterlijk de woensdag ervoor zodat je zeker weet dat er plek is om mee te doen.

De kosten zijn €15,- incl 2 consumpties. waarvan ik een deel overmaak aan Food and More. Hiermee hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het verlagen van hun inkomstenderving. 

Ik nodig je van harte uit om je via onderstaand formulier aan te melden. Na het verzenden van onderstaand formulier word je doorgelinkt naar de betaalpagina. Je inschrijving is definitief als je betaling uiterlijk een uur voor aanvang gedaan is. Wil je op een andere manier betalen? Laat dat dan weten bij opmerkingen.

Wil je op de hoogte worden gehouden over Schrijverijen, meld je dan hieronder aan voor de Schrijverij-nieuwsbrief.

Deze en andere schrijfactiviteiten vind je ook op Schrijven Online!

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan de 2e zaterdag in september naar de landelijke introductieworkshop.

Waar

Arnhem-Zuid

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Meld je hieronder aan voor een workshop

Na het verzenden van onderstaand formulier word je doorgelinkt naar de betaalpagina. Je inschrijving is definitief als je betaling uiterlijk een uur voor aanvang gedaan is. Wil je op een andere manier betalen? Laat dat dan weten bij opmerkingen.

Klik hier voor de tarieven en Algemene Voorwaarden

Deze en andere schrijfactiviteiten vind je ook op Schrijven Online!

Share