Aanbod

Workshopaanbod


Schrijverij

De ontwikkelingen rondom het Corona virus vragen ons om ons terug te trekken uit het maatschappelijke leven. Om sociale afstand te houden. Het daagt ons uit om op andere manieren de verbinding met elkaar en onszelf aan te gaan. 

Maar! Schrijven kan altijd en overal! Ik ga de uitdaging aan om de Schrijverij online via Zoom aan te bieden en nodig jou van harte uit om deel te komen nemen.   

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s, de online en live Schrijverij hanteren elke maand hetzelfde thema. Je ontmoet mensen die van schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven en wisselt ervaringen uit. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, (bullet)journaling en (internationale) correspondenties en snailmail.

Wat je nodig hebt

Je eigen schrijfblok of notitieboek, een fijne pen, wat tijdschriften om uit te knippen of scheuren, een lijmstift en een plek waar je ongestoord kunt schrijven. Een laptop, tablet of PC met internetverbinding.

Wanneer

Online
Via Zoom
Elke 1e vrijdag van de maand van 10-12 uur.
2021: 5 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei , 4 juni, 2 juli, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december

Aanmelden en kosten

Aanmelden is noodzakelijk en doe je het liefst uiterlijk 24 uur ervoor zodat je zeker weet dat er plek is om mee te doen.

De kosten zijn €15,- . Met de strippenkaart ontvang je 2,50 korting per workshop en kun je deelnemen aan 3 Schrijverijen, zowel online als live.

Meld je aan via onderstaand formulier.

Wil je op de hoogte worden gehouden over Schrijverijen, meld je dan hieronder aan voor de Schrijverij-nieuwsbrief.

Deze en andere schrijfactiviteiten vind je ook op Schrijven Online!

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan naar deze introductieworkshop.

Wanneer

Planning volgt binnenkort

Waar

Online

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Meld je hieronder aan voor een workshop

Na het verzenden van onderstaand formulier word je doorgelinkt naar de betaalpagina. Je inschrijving is definitief als je betaling uiterlijk een uur voor aanvang gedaan is. Wil je op een andere manier betalen? Laat dat dan weten bij opmerkingen.

Klik hier voor de tarieven en Algemene Voorwaarden

Deze en andere schrijfactiviteiten vind je ook op Schrijven Online!