Workshop “Schrijverij”, maandelijks online schrijfcafé

online schrijfcafé

Wil je makkelijker leren schrijven? Je dagboek eens op een andere manier vullen? Zou je graag een blog willen starten? Wil je uitgebreide brieven schrijven of leuke teksten bij je social media posts voegen? Kom dan elke 1e vrijdag van de maand naar de online Schrijverij.

Online Schrijfcafé

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s. Je ontmoet mensen die van ook schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. In deze schrijfcafés gaat het er niet om of je weet waar de d-tjes en t-tjes moeten staan. Elke tekst die je leest in de krant, op een blog of op social media is begonnen met een idee. Dat is wat we tijdens de Schrijverij doen: inspiratie opdoen. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven waardoor je zult merken dat er woorden blijven komen zolang je je pen in beweging houdt. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, bloggen, (bullet)journaling, innerlijk pelgrimeren en (internationale) correspondenties en snailmail.

Wat je nodig hebt

Je eigen schrijfblok of notitieboek, een fijne pen, wat tijdschriften om uit te knippen of scheuren, een lijmstift en een plek waar je ongestoord kunt schrijven. Een laptop, tablet of PC met internetverbinding.

Wanneer

De komende tijd staan er geen Schrijverijen gepland. Wil je zelf aan de slag blijven download dan gratis via de knop hieronder de Zomerse Schrijverij. Inspiratie voor elke dag een kwartier schrijfplezier!

Wil je samen met een dierbare of groep deelnemen of een workshop cadeau doen, neem dan gerust even contact met me op!

Heel veel schrijfplezier!

Groet