Workshop creatief dagboekschrijven

Heb jij een mooi notitieboek gekocht omdat je graag een dagboek bij wilt gaan houden en lukt het niet om een letter op papier te krijgen? Vraag jij je af wat mensen zoal in hun dagboekschrijven en of waar je ideeën vandaan moet halen om te gaan schrijven?

Dan is deze workshop Creatief dagboekschrijven echt iets voor jou!

Je huis, tuin en keuken gebruiken als inspiratie voor creatief dagboekschrijven. Dat is wat we gaan doen in deze workshop. Schrijven over wat er is, hoe het is, hoe je doet wat je doet en wat dat voor je betekent.

Een lege bladzijde, een fijne pen, een paar potloden en een tikje nieuwsgierigheid is alles wat je nodig hebt om te beginnen met creatief dagboekschrijven.

Mijn dagboek biedt mij een plek waar ik alles kan schrijven wat ik wil. Ik gebruik het om stoom af te blazen, te reflecteren op de voorbije dag maar ook om me bewust te worden van wat er in me speelt, lijstjes bij te houden, een beetje te dagdromen en te ontdekken wat ik wil. Het leven dat ik wil leiden naar me toe te schrijven. Zo had ik mijn dagboek nog nooit gebruikt!

Dag van het Dagboek

De geboortedag van Anne Frank is uitgeroepen tot Dag van het Dagboek.

Daarom op 12 juni van 11 tot 12 uur een workshop waarin ik je kennis laat maken met verschillende manieren van dagboekschrijven waar je gelijk mee aan de slag kunt dus zorg dat je pen en papier bij de hand hebt! Elke oefening neemt niet meer dan 5 tot 10 minuten in beslag. Dus ook als je niet veel tijd hebt/maakt/neemt kun je na deze workshop creatief dagboekschrijven toch dagelijks schrijven. Zelfs als spelling en grammatica niet je sterkste kant is en je nog geen schrijfervaring hebt. Verheugde nieuwsgierigheid is genoeg!

Even op een rijtje dus:

  • 12 juni 2021 van 11 tot 12 uur.
  • je hebt geen schrijf ervaring nodig,
  • wél pen, papier, een paar kleurpotloden en een laptop/tablet om de zoomsessie te kunnen volgen
  • elke techniek duurt ongeveer 5 tot 10 minuten
  • jouw bijdrage: €15,-

Schrijf je hier in.

Ik kijk er naar uit je aanmelding te ontvangen!

Groet