Samenwerking met Stichting Creatief Herstel

Je dromen naar je toe schrijven.

In aflevering 18 van de podcast vertel ik je hoe ik hiervoor de maan als inspiratie gebruik.

Op 27 februari schreef ik over de Volle maan in Maagd, dat deze uitnodigingde om balans te vinden tussen met beide benen op de grond staan en jezelf toestaan te dromen. En dat ik een paar dagen later een gesprek zou hebben met betrekking tot dat laatste. Een gesprek met Ivanka van Stichting Creatief Herstel.

Dat ene gesprek leidde tot ook een gesprek met Marloes, samen met Ivanka oprichters van de Stichting. Een stichting die zoveel mogelijk mensen met mentale uitdagingen wil helpen in hun eigen kracht te komen. Dit doen zij door verschillende programma’s aan te bieden voor mensen in de leeftijd van 16 tot en met 55 jaar. 

Mijn professionele en persoonlijke bekendheid met mentale kwetsbaarheden en mijn droom om ooit een eigen plek te hebben waar ik mensen kan helpen hun Eigen Innerlijke Wijsheid weer te leren kennen maakte dat we al snel besloten om een samenwerking aan te gaan. Een samenwerking waar ik heel dankbaar voor ben en die me erg veel verheugvreugde schenkt.

Een eerste stap in onze samenwerking: sinds 14 april host ik op de woensdagavonden de creatieve zoom-sessie.

Kun je wel wat aanmoediging gebruiken om creatief te zijn of wat gezelschap in de avond? Sluit dan gezellig aan bij de creatieve zoom. Elke woensdagavond om 19.30 ben je welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat heb je nodig? 

Iets creatiefs om te doen en jezelf. That’s it!

Informatie hierover vind je via de link in de bio van het instagram account van de stichting.

Zie ik je daar?

Groet