Samenwerking met Huis van Herstel

Je dromen naar je toe schrijven.

In aflevering 18 van de podcast vertel ik je hoe ik hiervoor de maan als inspiratie gebruik.

Op 27 februari schreef ik over de Volle maan in Maagd, dat deze uitnodigingde om balans te vinden tussen met beide benen op de grond staan en jezelf toestaan te dromen. En dat ik een paar dagen later een gesprek zou hebben met betrekking tot dat laatste. Een gesprek met Ivanka van Huis van Herstel.


Jouw thuis waar je jezelf mag ontmoeten.

​Jouw thuis om te leren over jezelf.

​Jouw thuis voor een warm herstel.

​Huis van Herstel,

Thuiskomen bij jezelf.


Dat ene gesprek leidde tot ook een gesprek met Marloes, samen met Ivanka oprichters van de Stichting. Een stichting die zoveel mogelijk mensen met mentale uitdagingen wil helpen in hun eigen kracht te komen. Dit doen zij door verschillende programma’s aan te bieden voor mensen in de leeftijd van 16 tot en met 55 jaar. 

Mijn professionele en persoonlijke bekendheid met mentale kwetsbaarheden en mijn droom om ooit een eigen plek te hebben waar ik mensen kan helpen hun Eigen Innerlijke Wijsheid weer te leren kennen maakte dat we al snel besloten om een samenwerking aan te gaan. Een samenwerking waar ik heel dankbaar voor ben en die me erg veel verheugvreugde schenkt.

Een eerste stap in onze samenwerking: sinds 14 april host ik op de woensdagavonden de creatieve zoom-sessie.

Kun je wel wat aanmoediging gebruiken om creatief te zijn of wat gezelschap in de avond? Sluit dan gezellig aan bij de creatieve zoom. Elke woensdagavond om 19.30 ben je welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat heb je nodig? 

Iets creatiefs om te doen en jezelf. That’s it!

Informatie hierover vind je via de link in de bio van het instagram account.

Herstelprogramma

Naast de creatieve zoom ondersteun ik inmiddels ook bij het herstelprogramma van 12 weken. Mocht je willen weten of dit programma iets voor jou is klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Vestiging Arnhem

De missie van Huis van Herstel is om zoveel mogelijk mensen te helpen herstellen bij psychische klachten. Het verheugd me dat ik je kan melden dat Huis van Herstel naast Zeist en Elsloo dit najaar een derde vestiging opent in de omgeving van Arnhem. En ze hebben mij gevraagd hen daarbij te helpen! De eerste vrijwilligers zijn al opgeleid en staan klaar om daar aan de slag te gaan. Maar we hebben jullie hulp hard nodig! We zijn momenteel druk aan het zoeken naar een passende locatie voor deze nieuwe vestiging. En zodra deze locatie er is moeten er meubels en materialen worden aangeschaft om ook hier een fijne en veilige plek te creëren voor de deelnemers. Om die reden is er een crowdfunding gestart want zonder hulp kunnen wij dit niet verwezenlijken. In totaal hebben we €5000,- nodig en de eerste donaties zijn al binnen. We willen nu ook vragen of jij een donatie wilt doen in onze crowdfunding? Via onderstaande knop vindt je onze campagne.

Om maar even een voorbeeld te geven van de dingen die we moeten aanschaffen voor een nieuwe vestiging: Banken, stoelen, tafels, meditatie matjes en kussens, diverse creatieve materialen, werkboeken laten drukken, tissues (want herstellen gaat nog weleens gepaard met wat tranen). Dit is slechts een kleine greep uit de dingen die we nodig hebben voor een nieuwe vestiging. Wij kijken altijd eerst of we dingen tweedehands kunnen aanschaffen en we zijn altijd op zoek naar mensen die materialen willen doneren. Maar geld is hard nodig om ook in de omgeving Arnhem mensen te kunnen gaan helpen. En dat kunnen we niet alleen! 

Tip: Elke donatie maakt verschil. Groot en klein! Maar wat ook enorm helpt en deze campagne te delen met de mensen in jouw omgeving. hiermee vergroot je ons netwerk en kunnen wij nog meer mensen bereiken. 

Jouw donatie draagt niet alleen bij aan het herstel van mensen met psychische klachten. Deze plek biedt ook ruimte voor het geven van de workshops en cursussen van Kijkpost en daarmee ook de mogelijkheid om nog meer mensen kennis te laten maken met het effect van creatief, reflectief en intuitief schrijven.

Liefs,

Groet