Samen schrijven

Ik wil wel vaker schrijven maar het komt er steeds niet van. Ik wil wel eens iets anders dan het dagelijkse verslag in mijn dagboek schrijven. Ik vind schrijven geweldig leuk maar het lukt niet om een fijn schrijfritme te vinden. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

Klinkt dit bekend?

Je bent niet de enige die zoekende is naar een manier om schrijven onderdeel van je dag of weekritme te maken. Die zoekende is naar onderwerpen of je eigen schrijfstem. Speciaal voor jou organiseer ik het komend najaar elke maand een Schrijf-Boost. Elke maand schrijven we 3x een half uurtje samen. Telkens op een ander tijdstip en in een ander ritme zodat je kunt ervaren wat voor jou een prettige manier van schrijven is.

September Boost

Op 7, 8 en 9 september schrijven we van 19 tot 19.30 aan de hand van het boek dat je momenteel leest. Welk boek dat is maakt niet uit. Fictie of non-fictie, het kan allebei.

Oktober Boost

Op 6, 13 en 20 oktober schrijven we van 12.30 tot 13 uur. Thema: Ik zie, ik zie…

November Boost

Op 3, 4 en 5 november schrijven we van 7 tot 7.30 uur ochtendpagina’s. Luister hier en hier de podcastaflevering waarin ik meer vertel over Julia Cameron’s Morning Pages.

December Boost

Op 6, 8 en 10 december schrijven we van 16 tot 16.30 uur. Thema: Helder Hoofd.

Je bent van harte uitgenodigd om aan de Schrijf-Boosts deel te nemen.

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.