Luisteren naar je pen©

 

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Voor wie

Als je nieuwsgierig bent naar wat er in je leeft, je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en je dit schrijvend wilt onderzoeken is deze cursus echt iets voor jou. Je hebt geen schrijfervaring nodig. De groep zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

Programma

  • 6 lessen van 2,5 uur
  • Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
  • Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
  • Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Wat heb je nodig

Een schrift en een pen

Wanneer

De cursus start in het najaar van 2018.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan de 2e zaterdag in september naar de landelijke introductieworkshop.

Kijk voor data in de agenda

Waar

Arnhem-Zuid

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

De basiscursus “Luisteren naar je pen©” kost €195,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en wat lekkers.

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Stuur me dan e-mail. Benoem in het bericht of je je aan wilt melden of een vraag hebt. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Ik ontvang je graag binnenkort!

GT logo kleur

Mochten de data van mijn basiscursus niet in je planning passen of woon je niet in de buurt van Arnhem, kijk dan op de site van Shodo© voor een cursus bij een collega gecertificeerde trainer.