Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waar het plezier in het creatieve schrijfproces voorop staat. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Voor wie

Als je nieuwsgierig bent naar wat er in je leeft, je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en je dit schrijvend wilt onderzoeken is deze cursus echt iets voor jou. Je hebt geen schrijfervaring nodig. De groep zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers.

Programma

  • 6 lessen van 2 uur
  • Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
  • Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
  • Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Wat heb je nodig

Een schrift en een pen

Wanneer

2020: 6 lessen achter elkaar op de zaterdag van 10.30 uur tot 12.30 uur op 9, 16, 30 mei en 6, 13, 20 juni. Door de maatregelen vanwege het coronavirus zal deze cursus online aangeboden worden via Zoom. Mocht je graag deel willen nemen maar niet alle lessen kunnen volgen, laat me dat dan weten. Deze periode vraagt van ons om flexibel met onze planning om te gaan. Meld je dus vooral aan als je deel wilt nemen, de cursusdata passen we aan je mogelijkheden aan.

In het najaar op maandag van 10.00 uur tot 12.30 uur. Tussen 21 september en 2 november (behalve 19 oktober)

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan de 2e zaterdag in september naar de landelijke introductieworkshop.

Waar

Arnhem-Zuid

Wat kost het?

De introductieworkshop kost €15,- per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

De basiscursus “Luisteren naar je pen©” kost €165,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en wat lekkers.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan

Ik ontvang je graag binnenkort!

GT logo kleur

Mochten de data van mijn basiscursus niet in je planning passen of woon je niet in de buurt van Arnhem, kijk dan op de site van Shodo© voor een cursus bij een collega gecertificeerde trainer. 

Deze en andere schrijfactiviteiten vind je ook op Schrijven Online