Workshop: Jouw jaar in woord en beeld

Ik denk dat we mogen stellen dat 2020 als een zeer bijzonder jaar de geschiedenisboeken in gaat. Hoe was jouw jaar? Hoe kijk je naar 2021? Heb jij ook behoefte aan een moment van bezinning zo aan het eind van het jaar? Een moment waarin je stil staat bij wat was, wat is en wat nog gaat komen. Om jouw jaar in woord en beeld te vatten?

Wat heeft 2020 jou gebracht? Wat mag er in 2021 ontstaan?

Hoe was en wordt “Jouw jaar in woord en beeld”?

Tijdens deze online workshop nemen we schrijvend afscheid van wat voor altijd in 2020 mag blijven en maken we op een creatieve manier ruimte voor wat er in 2021 mag ontstaan. Behalve pen en papier (een schrift of notitieboek met een minimale afmeting van A5 en een los vel A4 of A3 karton) heb je ook wat tijdschriften op uit te scheuren en lijm nodig.

7 positieve effecten van dagboekschrijven
Woord en beeld

Wanneer

Zondag 27 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze workshop zijn €25,- .
Je meldt je aan via onderstaand formulier zodat ik je de gegevens voor de online workshopruimte kan sturen. Wil je met meerdere mensen deelnemen vermeldt dan alle namen en mailadressen in het opmerkingen vak en ontvang €2,50 korting per persoon.

7 positieve effecten van dagboekschrijven

De workshops van Kijkpost zorgen voor een pas op de plaats, helpen jou om bewust de tijd te nemen voor wat was, is of kan zijn. Juist wanneer je het idee hebt dat je agenda het niet toelaat. Lees er meer over in de 3-delige blogserie.

Kom vooral ook even hallo zeggen op Instagram als we elkaar nog niet kennen of om te laten weten dat je erbij gaat zijn de 27e! Of neem via whats app contact met me op als je nog vragen hebt.