Home

Dagboek

Iedere persoon is anders, ieder heeft zijn of haar Eigen Kwaliteiten, Eigen Aardigheden en Eigen Wijsheden. En die mogen elke dag gezien worden. Het geeft kleur aan ons leven!

Niet iedereen kijkt door een roze bril naar zichzelf, de mensen of de wereld om zich heen. Daardoor kan het moeilijk of beangstigend zijn om je dromen, behoeften en wensen hardop uit te spreken. Wanneer je daarmee stopt lijkt het leven gewoon zijn gang te blijven gaan. Je werkt, sport, bezoekt eens iemand of klust wat in huis maar merkt na een tijdje dat de jeu er een beetje af is. Dat je steeds minder zin hebt om iets te ondernemen. En voor je het weet zapp je, scroll je, eet je, verveel je je van de ene naar de andere avond je week door.

I know! Did that!

Dit heeft invloed op je relaties, je werk, je gezondheid. Je bent hier te leuk voor en volgens mij wéét je dat ook wel. Je bent alleen ff kwijt hoe leuk je ook al weer bent! En hoe mooi jouw wensen, dromen en verlangens zijn.

Stappen zetten naar jou fijnste leven moet je zelf doen maar dat hoef je niet alleen te doen.

Ik ben Esther en bij Kijkpost verzorg ik schrijfcursussen, creatieve workshops en bied ik coaching aan. Ik ben dol op leukerds, zelfs als ze dat van zichzelf helemaal niet meer zo goed weten!

Vanuit de Kijkpost

Kijk je naar je

IJgenheid

Kreëren we

Plezier en

Overzicht zodat

Sensitiviteit

Tot kracht kan zijn

Ben je er klaar voor om te ont-dekken wat jij belangrijk vindt?

Ben jij er klaar voor om op een creatieve en inspirerende manier kennis te maken met jouw Eigen Wijsheid?

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen?

Klinkt leuk maar ik heb nog wat vragen.

Warmhartige groet,

PS Ik sta zowaar in de wijkgids InSchuytgraaf vermeld! Hoe cool is dát!