logo cursus luisteren naar je pen

Cursus Luisteren naar je pen©

Basiscursus creatief dagboekschrijven: Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waarin je schrijvend vertrouwd raakt met wat voor jou belangrijk is. Het plezier in het creatieve schrijfproces staat voorop. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Voor wie

Als je nieuwsgierig bent naar wat er in je leeft, je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en je dit op creatieve wijze schrijvend wilt onderzoeken is deze cursus echt iets voor jou. Je hebt geen schrijfervaring nodig. De groep zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

Programma cursus Luisteren naar je pen©

  • 6 lessen van 2 tot 2,5 uur
  • Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
  • Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
  • Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Wat heb je nodig

Een schrift en een pen

Wanneer

2021:

Lente online maandagen op 29 maart, 12, 19 april en 10, 17 en 31 mei van 10 tot 12.30 uur

In het najaar op donderdagen 16, 23 en 30 september en 7, 14 en 21 oktober van 19.30 tot 21.30 uur

Deze cursus kan ook op maat individueel of samen met een dierbare op 3 hele dagen in gepland worden. We maken er 3 verwendagen van inclusief heerlijke lunch van Food and More en pauzewandelingetje. Ik heb elk seizoen ruimte om 1 op maat cursus te starten. Voor elke editie meld je je uiterlijk op onderstaande data aan:

  • Lente: uiterlijk 20 maart
  • Zomer: uiterlijk 20 juni
  • Herfst: uiterlijk 20 september
  • Winter: uiterlijk 20 december

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, kom dan naar de landelijke introductieworkshop op 11 september of download een van de digitale Schrijverijen in de Kijkpost winkel.

Waar

Zolang het virus nog actief is wordt de cursus online aangeboden.

Wat kost het?

De cursus “Luisteren naar je pen©” kost €185,-. Dit is inclusief cursusmateriaal. Heb je de introductieworkshop of een Schrijverij gevolgd dan worden de kosten van de workshop in mindering gebracht.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan

Ik ontvang je graag binnenkort!

logo gecertificeerd trainer luisteren naar je pen

Mochten de data van mijn cursus niet in je planning passen of woon je niet in de buurt van Arnhem, kijk dan op de site van Shodo© voor een cursus bij een collega gecertificeerde trainer.