Je Eigen Wijze Reis

Soms heb je niets te kiezen: jij of een dierbare wordt ziek, je verliest je baan of staat er ineens alleen voor. Het leven zoals je het leefde past niet meer. Het vraagt jou je aan te passen, nieuwe stippen aan de horizon zetten. Een horizon die soms niet eens zo zichtbaar is door alle donkere wolken die ervoor hangen of die zo ontzettend ver weg lijkt te zijn dat je er moedeloos van wordt.

Maar ook fijne gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld afstuderen en beginnen aan je eerste baan of starten met een eigen bedrijf, trouwen of samenwonen, de geboorte van een kind, verhuizen buiten je geboorteplaats, kinderen die door jou goede zorgen op eigen benen gaan staan. Allerlei redenen die voor een periode van onrust kunnen zorgen. Je een unheimisch gevoel geven. Het leven dat je dacht te kennen geeft jou ineens weer allerlei 1e keren. Dat kan angstig maken, onzeker of verdrietig. Ja zelfs wat rouwig, ook al was het je eigen keus en levert het iets fijns op.

Ontstaan

Als alleenstaand ouder met een baan, een huis, een leven en een studie af te ronden liep ik tegen veel obstakels aan. Wáár haalde ik de tijd vandaan om dat alles te doen? Hoe zorgde ik ervoor om gezond en gelukkig te blijven? Wanneer nam ik tijd om te ontspannen? De tijd van alles op zijn tijd, me laten leiden door het ritme van hapjes en dutjes, was echt voorbij. Ik had dringend behoefte aan een liefdevolle schop onder mijn kont.

Ik kwam er al snel achter dat hoe anderen het deden niet altijd paste bij wie ik ben, bij hoe ik mijn leven wil leiden. Dus moest ik op zoek naar mijn Eigen Wijsheid.

In de 18 jaren die daarna volgen daagt het leven me vaker uit, leer ik nieuwe vaardigheden en ontwikkel ik een methode die mij telkens helpt om keuzes te maken. Een methode die niet alleen voor mij maar ook voor anderen succesvol bleek te werken . Een methode die inmiddels een heusche cursus is geworden! Een cursus waarin creativiteit&planning, beweging&rust, Zijn&Doen, wensen&mogelijkheden de basis vormen om je verlangens en mogelijkheden zichtbaar te maken. Die een beroep doet op wie jij wezenlijk bent en je intuïtieve stem laat spreken. Met vallen en opstaan neem je besluiten op gebied van financiën, timemanagement, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, je sociale leven, werk of welk thema zich in jouw leven aandient.

In deze cursus bereid je je op een creatieve en positieve manier voor op de verandering die je in je leven wilt of moet doorvoeren.

Voor wie

Ben je eraan toe om (weer) contact te maken met je intuïtie en creativiteit en daarmee invulling te geven aan wat jij belangrijk vindt in je leven? Kun jij wel een liefdevol schopje onder je kont gebruiken? Wil je een verandering op 1 of meerdere thema’s in je leven of gaat er binnenkort iets veranderen dan is deze cursus echt iets voor jou!

Programma

12 sessies van 1 tot 1,5 uur in een periode van 4 tot 6 maanden, zowel on- als offline. De offline sessies bestaan uit creatieve werkvormen en coaching. In de online sessies voer je opdrachten uit en schrijf je reflecties.

Digitaal

Je krijgt elke week toegang tot 2 nieuwe modules. Zo doorloop je in 6 weken het hele traject. Ontdek je gaandeweg dat je het toch prettig vindt om in gesprek te gaan, boek dan met korting een of meerdere coachingssessie. Je kunt starten wanneer je wilt. Je houdt maximaal 3 maanden toegang tot de modules. Ziekte of vakantie kun je op die manier opvangen of je neemt ruimte om je eigen tempo te bepalen.

Online

Je doorloopt het programma zelfstandig waarbij je elke 2 weken een live online sessie bij kunt wonen samen met andere online deelnemers. Je houdt maximaal 3 maanden toegang tot de modules. Ziekte of vakantie kun je op die manier opvangen of je neemt ruimte om je eigen tempo te bepalen. Ontdek je gaandeweg dat je het toch prettig vindt om individueel in gesprek te gaan, boek dan met korting een of meerdere coachingssessie.

Individueel

Je doorloopt het programma zelfstandig, hebt toegang tot de live online sessies en hebt elke module een live 1-op-1 sessie. Je kunt 6 maanden de tijd nemen voor het hele traject. Module 0 is een telefonisch of zoom-gesprek waarin we kennismaken en verdere data afstemmen.


Inhoud

Module 0

Dit is het moment

Module 1

Hier&Nu

Module 2

Aandacht&Focus

Module 3

Keuzes maken

Module 4

Weerstand&Obstakels

Module 5

Wensen&Verlangens

Module 6

Creëren


Wat heb je nodig

Om de week tijd en ruimte voor een geplande offline sessie, om de week tijd en ruimte voor het op een zelfgekozen moment uitvoeren van de opdrachten en het schrijven van de reflecties. De mogelijkheid om opdrachten digitaal te doen. Daarnaast een notitieboek en een fijne pen.

Wat kost het?

Wanneer

Digitaal

Je kunt deze cursus starten wanneer jij wilt. Je ontvangt direct na bestelling de startmodule. Daarna ontvang je via mail informatie over inloggen op de afgeschermde cursus omgeving. 

Online

Je kunt deze cursus starten wanneer jij wilt. Je ontvangt direct na bestelling de startmodule. Daarna ontvang je via mail informatie over inloggen op de afgeschermde cursus omgeving. De live online sessies staan gepland op:

herfst 2020: donderdagen van 20 tot 21 uur op 24/9, 8/10, 22/10, 5/11, 19/11 en 3/12

winter 20/21: woensdagen van 20 tot 21 uur op 16/12, 30/12, 13/1, 27/1, 10/2 en 24/2

lente 2021: vrijdagen van 20 tot 21 uur op 19/3, 2/4, 16/4, 30/4, 14/5 en 28/5

zomer 2020: zaterdagen van 11 tot 12 uur op 19/6, 3/7, 17/7, 31/7, 14/8 en 28/8 (data onder voorbehoud)

Individueel

Je kunt deze cursus starten in het seizoen van jouw voorkeur. In het kennismakingsgesprek maken we samen een planning.

Voor individuele trajecten kun je je hieronder aanmelden.


Warme groet,

Groet